woensdag 19 oktober 2011

Pink is how I think


Nee, het is niet zo dat ik als klein meisje helemaal gek was op roze...maar roze is deze maand wel de kleur die mijn leven beheerst! Mensen die me kennen, weten waar dit vandaan komt.
En daarom is er alweer een mooie actie voor Pink Ribbon, waar Zeep&Deco aan meewerkt.
Dit weekend, 22 en 23 oktober, kan je bij 30 leuke webwinkels shoppen voor het goede doel. 1/8 van de omzet zal door deze winkels worden afgedragen aan de Pink Ribbon Stichting. De actie is ook officieel aangemeld bij Pink Ribbon onder hun actieparaplu, Donate 1/8. Deze naam is gekozen, omdat 1/8 van de vrouwen in Nederland met bortskanker worden geconfronteerd. En daar willen wij iets aan doen. En dat kan, hoe klein de steun ook is, het maakt een verschil!

Dus ga dit weekend lekker shoppen vanuit je luie stoel via http://www.koopzondagonline.nl/shoppen-voor-pink-ribbon/ vind je de leukste cadeautjes, kleding, juwelen etc. Vergeet vooral niet naar de uitgebreide collectie van Zeep&Deco te kijken! Er zijn weer heel veel nieuwe en originele zeepjes die te leuk zijn om te weerstaan. Ja, al zeg ik het zelf :-)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten