dinsdag 18 oktober 2011

Avocado Forever!


Zeep&Deco is weer een heerlijk zeepje rijker! Dank zij mijn nieuwe, lieve vriendin Saskia, ontdekte ik de producten van Forever.
Forever Living Products is de grootste teler, de grootste fabrikant en de grootste distributeur van gezondsheids- en schoonheidsproducten op basis van pure Aloë Vera in de wereld. Het ruime assortiment biedt Aloë Vera dranken, gezichts- en lichaamsverzorging, voedingssupplementen, bijenproducten, decoratieve cosmetica en reinigingsproducten. Kijk voor het totale assortiment op : http://bit.ly/q478YW

Aloë Vera, een wonderplant.
Aloë Vera is één van de oudst bekende, heilzame planten ter wereld. De gel van deze plant bevat meer dan 200 voedingstoffen, die de stofwisseling stimuleren, de weerstand verhogen, het immuunsysteem ondersteunen, stressgevoeligheid verminderen en zorgen voor een extra energiek gevoel.

Avocado Face&Body Soap.
De heerlijke zeep uit het Forever assortiment kan niet ontbreken in het Zeep&Deco assortiment.
Natuurlijke schoonheid begint met een schone, zachte huid. En een schone, zachte huid begint met puur natuur. Al 30 jaar is Forever Living Product voorloper in het ontdekken van natuurlijke bronnen voor een fijne, zachte en mooie huid. En we hebben een perfecte nieuwe bron: Avocado, een belangrijke bron van vitamine A, B, D en E en bevat anti-oxidanten die de huis beschermen tegen vrije radicalen.
Deze zeep, gemaakt van 100% pure avocado boter, houdt de huid schoon en gehydrateerd dank zij de rijke en verzorgende eigenschappen van dit krachtige fruit. Avocado biedt uitkomst voor bijna ieder huidtype en is ideaal te gebruiken bij een vette huid. De vette huid wordt gereinigd zonder te irriteren, de poriën worden helemaal schoon, zodat de huid weer kan ademen. Voor de droge en gevoelige huid biedt deze zeep verzachting en en een diepe verzorging. Bovendien heeft dit zeepje een heerlijke, frisse citrusgeur, die je de hele dag blij maakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten