woensdag 31 augustus 2011

Heilzame zeep


Olijfolie doet veel goeds voor ons in de keuken. Deze heerlijke olie bevat veel enkelvoudige, onverzadigde vetten die ons lichaam van kwalijke vetten verlossen. Daarnaast is olijfolie ook rijk aan anti-oxidanten die onze cellen beschermen tegen veroudering. Niet gek dus dat veel cosmetica fabrikanten olijfolie verwerken in hun producten. Hoe meer je naar het Zuiden van Europa verhuist, hoe vaker je dit soort producten ziet. Op Kreta, mijn favoriete eiland, wordt al meer dan 6.000 jaar kwalitatieve olijfolie gemaakt. Het "Cretan Diet" is ook wereldberoemd en zeer goed voor hart en bloedvaten. Naast onze culinaire interesse, zijn mijn man en ik ook echte cosmetica mensen. Een jaar geleden ontdekten wij daar het merk Bioselect en we waren zo enthousiast dat we sinds een paar maanden ook de officiële distributeur zijn geworden voor Nederland.De gepatenteerde formule van de Bioselect producten combineert de antiseptische eigenschappen van een klein wonderplantje dat in het wild groeit in de Kretenzische bergen met de heilzame werking van olijfolie. Hierbij komt nog dat alle producten gecertificeerd organisch zijn en dus helemaal veilig voor onze huid. Je kan er alles over vinden op http://www.bioselect.nu/.

Zeep&Deco verkoopt natuurlijk ook de zepen van Bioselect, 4 heerlijke zepen op basis van organisch gekweekte olijfolie. Deze zepen zijn bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, omdat er geen artificiële kleur- en geurstoffen, geen toxische stoffen van petroleumderivaten en geen parabenen aan zijn toegevoegd. Natuurlijke, zuivere zepen die een weldaad vormen voor de huid.
Ontdek het zelf: http://www.zeependeco.nl/c-1276308/olijfolie-zeep/ of http://www.bioselect.nu/bioselecteshop/Zeep-list.aspx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten